Tiistain harjoitusyritystunneilla saimme kampanjasuunnitelman sekä siihen liittyvätmarkkinointimateriaalit valmiiksi. Tuotteemme ovat lisättynä jo Finpec-sivustolle, mutta niissä kaikissa ei ole vielä kuvaa, joten lisäilimme sinne muokattuja kuvia, sekä teimme niitä lisää. Jatkamme ensitunnilla kuvien lisäystä, jotta saisimme mahdollisimman pian tuotteeme näkyviin kauppapaikalle. 

Kuvien lisäksi hoidimme yrityksemme vakuutusasiat kuntoon. Teimme Tyel-vakuutushakemusen, Tyel-työsuhdeilmoituksen sekä tapaturmavakuutushakemuksen. Lisäksi maksoimme vakuutukset yrityksemme tililtä Finpecissä.

Oli hyvä, että saimme tehdä itse yrityksemme vakuutusasiat kuntoon, sillä opimme siitä miten tulisi hoitaa oman yrityksen vakuutukset sitten tulevaisuudessa. Hakemuksien täyttö ei ollut vaikeaa, eikä siihen mennyt kauaa aikaa. Myös maksaminen Finpecin ympäristössä kävi todella nopeasti ja helposti. Saimme siis harjoitella Finpecin käyttöä tänään todella paljon. Nyt yrityksellämme on siis vakuutusasiat kunnossa ja maksut ajan tasalla. 

-Roosa, Controller