Tiistain tunnilla viimeistelimme hinnastoamme, sekä julkaisimme sen ja kuvia tuotteistamme facebookkiin ja blogiin. Taas tietotekniikkaa temppuili välillä omiaan, mutta saimme ne lopulta toimimaan. Lisäsimme myös saamamme käteisostot Traid Fairilta Finpecciin. Eli saimme ensimmäiset rahat ostoista yrityksemme tilille. Opin taas vähän lisää kuvankäsittely ohjelmista, sekä käyttämään Finpecciä. Ne eivät kuitenkaan ole vielä ihan täysin hallussa, eli oppimista riittää vielä.

     Tällä hetkellä tuntuu, ettei kukaan tahdo oikein tietää mitä pitää tehdä ja miten pitäisi edetä. Oppilaat ei tiedä aikataulutuksesta ja suoritettavista tehtävistä. Opettajat ajattelevat, että toiset opettajat aina kertovat asiasta, vaikka näin ei ole. Myös opettajien välinen kommunikaatio vaikuttaa olevan kateissa.

     Mielestäni koko harjoitusyritystoimintaa pitäisi kehittää opettajien osalta yhtenäisemmäksi. Mielestäni suorituksista pitäisi olla selkeä aikataulutus ja info, että mitä pitää tehdä ja milloin. Nyt vaikuttaa, että kaikki ovat vain pihalla tapahtumista ja siitä, että mitä pitäisi tehdä tällä hetkellä.

-Manu,
Marketing Manager