Kiwi Creativen internet- ja facebooksivujen tyyli ja kulahtanut ilme alkoi häiritä meitä niin paljon, että päätimme tehdä asialle jotain. 

Sivujen entiset kuvat olivat rakeisia ja hieman huonolaatuisia, ja ne antoivat yrityksestä jopa hieman epäsiistin kuvan. Värit olivat hailakoita ja fontti tylsä. Yksinkertaisesti kaipasimme vaihtelua.

 

logo.jpgKIWI.jpg

Ennen

 

Värit vaihdoimme raikkaampiin ja selkeämpiin sävyihin, mutta pysyimme kuitenkin vihreässä päävärissä. Vihreän sävy muutettiin kuitenkin kylmempään sävyyn. Vihereää väriä myös lisättiin Kiwi Creativen ilmeeseen entistä enemmän ja valkoisen värin käyttöä vähennettiin. 

Fontti vaihtui rennommaksi ja enemmän Kiwi Creativen tyyliin sopivaksi. Fontin väriä tummennettiin paljon, jotta se olisi selkeämpi ja erottuvampi. 

Pidimme myös jo aiemmin logossa olleen kiivi-hedelmän osana ulkoasua, sillä halusimme pitää yrityksemme ilmeen tunnistettavana, emmekä halunneet näin muuttaa sitä liian radikaalisti. Mielessä kuitenkin kävi myös kiivi-hedelmän vaihtaminen kiivi-lintuun vaihtelun vuoksi.

Alla olevaan kuvaan lisäsimme myös sloganimme, jotta asiakas heti facebooksivumme tai internetsivumme avattuaan näkee minkä kaltaista palvelua voimme tarjota.  

 

tididi.jpgkiwireuna2.jpg

Jälkeen

 

 

Elsi Suhonen,

Talousassistentti