Saimme tehtävän annoksi myyntikilpailun, jossa lähetimme tarjouksia eri harjoitusyrityksille ympäri Suomea. Tarkoituksena oli saada mahdollisimman monta onnistunutta kauppaa ja myytnineuvottelua. 

Viikon aikana opin käyttämään Vepeniä toimintaympäristönä huomattavasti paremmin. Ymmärsin sen toiminnan laajuuden ja monipuolisuuden. Osaan nyt lähettää erilaisia laskuja: tilauksen pohjalta ja avoimia laskuja. Osaan myös itse tilata paremmin ja toimia yritysten kanssa Vepenin välityksellä. Teimme yhden myynti pohjan, jota välitimme yrityksille Vepenissä. Paketti sisälsi viisi hupparia, viisi lippalakkia ja viisi t-paitaa.

Tarjouksia oli mielestäni todella helppo lähettää ja hyväksyä. En koe Vepenin käyttöä vaikeaksi tai monimutkaiseksi. Vaikka aluksi tuntui hassulta käyttää Vepeniä välineenä kaupoissa ja toiminnassa, niin nyt se tuntuu täysin luonnolliselta. Vepenissä on helppo ja nopea asioida muiden yritysten kanssa. 

Myyntineuvottelut opettivat lisää harjoitusyrityksistä ja niiden sisällöistä. Saimme neuvoteltua hyvin itsellemme alemman hinnan ja myimme myös itse tuotteitamme alennuksella. Oli kiva tehdä jotakin erilaista tunneilla ja luoda pientä kilpailun ilmapiiriä. 

Myyntikilpailun myötä saimme useita kauppoja ja myynnin innostus nousi. Teimme enemmän tarjouksia kuin yleensä ja mielestäni onnistuimme siinä todella hyvin. Saimme tehtyä kymmenestä tarjouksesta seitsemän kauppaa. Lisäksi kävimme viisi myyntineuvottelua, joista kaikista syntyi kauppa. Olimme todella tyytyväisiä tulokseemme. 

Maria Laukkanen,
toimitusjohtaja