Freezing week on viikon mittainen vuosittain helmikuussa järjestettävä kansainvälinen tapahtuma Hämeen ammattikorkeakoulussa. Tänä vuonna Freezing Week järjestettiin 8-12.2. Tapahtuman aikana HAMKin opiskelijoilla oli mahdollisuus osallistua erilaisille luennoille ja työpajoihin joita pitivät opettajat eri puolilta Eurooppaa.

Kiwi Creativen tehtävä Freezin Weekillä oli osallistua torstaina 11.2 pidettäville messuille, jonne saapui kansainvälisiä vieraita, muun muassa HAMKin Valkeakosken toimipisteen International Business tutkinnon opiskelijoita. Messuilla esittelimme yritystämme messuvieraille ja teimme jonkin verran käteismyyntiä. Kiwi Creative osallistui messuille yrityksen teemaan sopivalla, vihreän päävärin omaavalla ständillä. Ständillämme oli tarjolla karkkia ja siellä oli mahdollisuus osallistua arvontaan ilmoittamalla Kiwi Creativen parhaat tuotteet.

Messuille osallistuivat kaikki HAMKin liiketalouden opiskelijoiden harjoitusyritykset. Messut olivat vain muutaman tunnin mittaiset, mutta sinä aikana kiinnostuneita vierailijoita kävi melko paljon. Kiwi Creative sai käteisostojen lisäksi myös muutamia yhteistyötarjouksia. Messujen aikana äänestettiin paras ständi, ja palkinnon voitti SoME ideas Promotion. 

 

IMG-20160211-WA0001.jpg

 

-Elsi,
Talousassistentti